Festivalul "25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP", Ediția a XII-a

Imagini

Informații

Data: 24 - 25 Septembrie 2022

Descriere

În perioada 24-25 septembrie 2022 va avea loc, la Sibiu, a XII-a ediție a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP”. Mai bine de un deceniu, organizatorii (Asociația BIS/ BIS TEATRU) nu au abandonat misiunea acestui festival: promovarea artiștilor tineri, independenți și crearea unui punct de întâlnire al acestora, sub forma unui maraton unic în peisajul teatral național.
Pentru ediția din acest an, punem în vânzare un număr limitat de abonamente VIP, care oferă acces la toate evenimentele la care intrarea se face pe bază de bilet: 15 spectacole dintre care 11 în cadrul Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” (inclusiv deschiderea oficială) și 4 spectacole în cadrul epilogului festivalului, care va avea loc în perioada 28 septembrie - 2 octombrie 2022.

Ediția a XII-a a festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP este o acțiune cofinanțată de:

AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Partener de tradiție: Marquardt.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?