Festivalul tomatelor și al biodiversității

Imagini

Informații

Data: 6 August 2022, 10:00 Sâmbătă
Locul: Târgul de Țară, Muzeul în aer liber

Descriere

În data de 6 august 2022, Târgul de țară va fi scena unui eveniment special organizat în colaborare cu grupul Semințe cu suflet: Festivalul tomatelor și al biodiversității, desfășurat sub forma unui târg de semințe dăruite gratuit, alături de legume și plante care se pot achiziționa.
Denumirea evenimentului este dat de abundența de legume și fructe din această perioadă
în grădini și livezi.
În cadrul evenimentului, participanții se vor putea informa despre diversele tipuri de plante care se pot cultiva la noi în țară, în diferite zone din care vor veni și expozanții, ascultând sfatul celor care le-au cultivat deja. Vor fi prezenți expozanți din majoritatea județelor țării, dar și din Republica Moldova și din Ucraina.
Vor fi expuse o multitudine de soiuri de tomate și alte plante din grădinile gospodarilor. Se vor dărui semințe (legume, flori, plante aromatice și medicinale) în limita stocului existent.
Ca parte a evenimentului, în cadrul programul Târgul de țară: grădină și peisaj legumicol, se vor desfășura și două ateliere gastronomice folosind din abundență legumele din grădinile de zarzavaturi aflate în lunca muzeului.
La Târgul de țară sunteți așteptati și de către producătorii care au pregătit produse naturale numai bune de pus în farfurie sau de dăruit.

Data: Sâmbătă, 6 august 2022
Interval orar: orele 10-14
Locație: Muzeul în aer liber, Târgul de țară

Vă așteptăm cu drag!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?