Fly IN Măgura

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 - 2 Iunie 2019
Telefon Informații: 0726 710 780

Descriere

În perioada 1-2 Iunie vino și sărbătorește Ziua Copilului la Aerodromul Măgura din Cisnădie, împreună cu pasionații zburători din țară și regiune ce se întrunesc aici special pentru voi. Ne propunem să oferim atât copiilor cât și părinților ocazia de a lua un prim contact cu ceea ce ar putea deveni o profesie deosebită: pilot, parașutist, insoțitor de bord, controlor de trafic, inginer de aviație. Sau, pur și simplu, un pasionat al aviației sportive sau pentru petrecerea timpului liber, un alt mod de viață și dezvoltare personală.

Pe parcursul celor două zile copiii se pot bucura de șansa explorării unui avion, elicopter, motodeltaplan, parașută sau parapantă, iar pentru copilul din tine am pregătit activități diverse de zbor. În ambele zile vor fi disponibile:
1. expoziție statică de diverse tipuri de aeronave alături de care veți găsi piloți gata să vă ofere explicații (toate vârstele);
2. zboruri cu avioane, cu parapanta si paramotorul, cu gyrocopterul si salturi cu parașuta.

În spațiul special rezervat lângă pista de decolare/aterizare vă puteți întinde patura, veți putea consuma din bunătățile comercianților atent selectați de noi și puteți participa la diversele activități pregătite pentru voi și cei mici, despre care vom reveni cu mai multe detalii pe parcurs.

Intrarea este gratuită însă participarea la anumite activități organizate în locație, inclusiv aeronautice, se va face contra cost. Pentru copii, anumite activități vor avea prețuri speciale.
Tichetele pentru zboruri și salturi, urmează a se pune în vânzare curând.

Vino pe aerodrom și vom găsi soluția convenabilă pentru tine! Puteți alege una dintre activități sau mai multe. Sigur, nu te vei plictisi. Fă 1 și 2 iunie să fie diferit!

Atenție! Toate activitățile de zbor sunt dependente de condițiile meteo! În cazul unor zboruri neefectuate, acestea vor putea fi reprogramate sau vi se vor returna sumele încasate.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?