Ionel Pop - Un martor al Marii Uniri - lansare de carte

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Decembrie 2018, 18:00 Vineri
Locul:Sibiu, Librăria Humanitas

Descriere

Vă invităm vineri, 14 decembrie, la un eveniment recuperator dedicat scriitorului, publicistului, avocatului și omului politic Ionel Pop.

Vor fi prezentate două apariții recente: „Ionel Pop - Un martor al Marii Uniri” (Editura Corint, 2018) și „Caleidoscop” (Editura Honterus, ediția a II-a, 2018).

Despre cele două cărți și personalitatea lui Ionel Pop vor vorbi: Alexandru Bârsan (editorul cărților) și istoricii Răzvan Pop și Alexandru Chituță.

„O carte bine-venită în anul centenarului Marii Uniri, având un rol recuperator pentru cel care a fost scriitorul, publicistul, avocatul și omul politic Ionel Pop (unul dintre secretarii Unirii de la 1 Decembrie 1918), care readuce în prezent atât pesonalitățile care au luptat pentru înfăptuirea României Mari, cât și contextul istoric și locurile în care acești oameni aleși s-au format. În cele două manuscrise inedite - Bătrânii noștri și Genius loci - îi veți putea descoperi pe înaintașii noștri, ai tuturor, ai națiunii române de astăzi. O carte-document, o pildă pentru conduita, dedicarea și sacrificiul pe care trebuie să le redescoperim pentru a răzbi în negura vremurilor pe care le trăim.” ALEXANDRU IOAN BÂRSAN

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?