Jazz improvisation - Daniel Bierdümpfl & Luan Gonçalves

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Ianuarie 2019, 21:00 Miercuri
Preț: 15 lei
Telefon Informații: 0369 454 690 / 0745 391 481
Locul:Sibiu, Imperium Live

Descriere

Jazz improvisation (Daniel Bierdümpfl & Luan Gonçalves)

Daniel (chitară) și Luan (Contrabas) sunt doi muzicieni care și-au încrucișat destinele muzicale la Conservatorul privat Anton Bruckner din Linz, secția jazz. Tinerii jazziști sunt printre altele și compozitori, dar intelectul lor dansează cu adevarat când sunt spontani și fac muzică din impulsul momentului.

Daniel Bierdümpfl este chitarist de jazz și lutier. El activează în Germania și Austria în mai multe trupe, predominant trupe de muzică jazz, dar și alte genuri precum world music, tango sau raggae. El este tipul de artist care vrea să le știe pe toate. E multiinstrumentist, fotografiază, scrie poezii, gătește vegan, restaurează mobilă, călătorește și multe altele. El reprezintă spiritul liber al formației. Tocmai din acest motiv el, când improvizează, străbate căi muzicale noi, lăsând să se vadă în note câte ceva din lumea lui interioară.

Luan Gonçalves este un contrabasist care la cei 23 de ani ai săi, are un portofoliu impresionant. A studiat contrabasul la Conservatorul din Praga iar în prezent își continue studiile în Linz. Din 2016, cântă în Czech National Symphonic Orchestra, Czech Radio Symphony Orchestra, Czech Student Philharmonic Orchestra și în multe alte proiecte de muzică clasică și jazz. Dacă Daniel este spiritul liber al acestei formații, atunci Luan este ordinea. Joaca lui, atunci când improvizează, este una exactă, complexă și clară.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?