Kids together – Meet and play #2 - Boardgame

Imagini

Informații

Data: 10 Decembrie 2023, 13:00 Duminică

Descriere

Board Games Community Sibiu si Gasca Ta, cu Mic, cu Mare, te invită Duminica, 10 Decembrie 2023, la un nou eveniment de boardgameuri pentru copii care va avea loc in cadrul localului 2Friends de pe Strada Turnului din Sibiu.

Find un eveniment dedicat familiilor cu copii, biletul de intrare costă 30 lei/copil și poate fi achiziționat online prin intermediul platformei noastre de bilet. Și ce e mai minunat, părinții pot să participe gratuit, bucurându-se alaturi de cei mici
Evenimentul va avea două sesiuni pentru a se potrivi tuturor programelor.

Prima sesiune începe la orele 13:00 și se încheie la 15:00, în timp ce a doua sesiune începe la orele 15:30 și se încheie la 17:30. Alegeți sesiunea care se potrivește programului vostru și pregătiți-vă pentru o zi plină de distracție și conexiuni familiale prin intermediul jocurilor de societate

Un aspect important de menționat este că fiecare sesiune va avea un număr minim de participanți necesar pentru a avea loc, respectiv 6 persoane. De asemenea numărul maxim de participanți este de 10 persoane pentru în fiecare sesiune.

Pregătiți-vă pentru o zi plină de aventuri și strategii! Pe lângă jocurile captivante, veți avea șansa de a câștiga premii fabuloase în cadrul tombolei organizate în timpul evenimentului.


Acest eveniment este organizat in colaborare cu Asmodee, Ideal Board Games si LexGames care ne oferă jocurile.

Vă așteptăm cu mare drag, bună dispoziție și chef de noi provocări

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?