Kids together Meet and play #4 - Boardgame

Imagini

Informații

Data: 18 Februarie 2024, 13:00 Duminică

Descriere

Board Games Community Sibiu si Gașca Ta, cu Mic, cu Mare, te invită Duminica, 18 Februarie 2024, la un nou eveniment de boardgame-uri pentru copii care va avea loc în cadrul localului 2Friends de pe Strada Turnului din Sibiu.

Mai multe detalii puteți găsi mai jos:
Find un eveniment dedicat familiilor cu copii, biletul de intrare costă 30 lei/copil și poate fi achiziționat online prin intermediul platformei noastre de bilet. Și ce e mai minunat, părinții pot să participe gratuit, bucurându-se alaturi de cei mici.

Evenimentul se desfășoară în doua sesiuni:
Prima sesiune începând cu ora 13:00
A doua sesiune începând cu ora 15:30

Alegeți sesiunea care se potrivește programului vostru și pregătiți-vă pentru o zi plină de distracție și conexiuni familiale prin intermediul jocurilor de societate.

Un aspect important de menționat este faptul ca fiecare sesiune va avea un număr minim de participanți, respectiv 6 persoane. De asemenea numărul maxim de participanți este de 10 persoane pentru fiecare sesiune in parte.
Pregătiți-vă pentru o zi plină de aventuri și strategii! Pe lângă jocurile captivante, veți avea șansa de a câștiga premii fabuloase în cadrul tombolei organizate în timpul evenimentului.

Consumația din meniul localului se plătește separat, numerar sau cu cardul.

Acest eveniment este organizat in colaborare cu Asmodee, Ideal Board Games, Pionul.ro, LexGames si Regatul jocurilor, care ne oferă jocurile.


Vă așteptăm cu mare drag, bună dispoziție și chef de joacă.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?