Kids Top Model Transilvania

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Octombrie 2018 Duminică

Descriere

Kids Top Model se organizeaza pentru prima oara in Romania. Organizatorii singurului festival de moda pentru copii, Kids Fashion Week aduc in Romania cel mai mare concurs pentru copii, concurs de talent, inteligenta si frumusete: Kids Top Model.

Preselectia pentru zona Transilvania se va organiza la Sibiu, Hotel Ramada, sala Atlas pe data de 14 Octombrie, ora 19.00.

Asteptat cu mare interes de copii pasionatii de fashion si de toti cei care lucreaza sau vor sa intre in industria modei pentru copii, concursul va oferi ocazia tuturor copiilor (cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani) sa faca dovada inteligentei , frumusetii si talentului lor.

Invitat special, presedintele juriului : designerul Catalin Botezatu.

La acest concurs se pot inscrie toti copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, vor exista 3 categorii de varsta : 4 - 6 ani, 7 – 9 ani, 10 – 14 ani si vor avea patru probe de trecut: de inteligenta, de talent, cea a costumului national si cea a costumului de seara. Vor exista premii de talent, de inteligenta, de frumusete, de popularitate si premiul de „LIKE” care se va face prin adunarea like-urilor la o poza postata pe pagina de Facebook a concursului cu respectivul concurent.

Inscrierile se pot face pe site-ul concursului www.kidstopmodel.com

Motto-ul acestui concurs este urmatorul : „ Si copilul tau poate fi Kids Top Model!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?