LEGO festival

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Octombrie - 28 Noiembrie 2019
Locul:Sibiu, Shopping City, Sibiu

Descriere

În lumea LEGO totul e posibil! Crocodilii sunt prietenii copiilor, iar broscuțele au 183 de kilograme și stau cuminți la poză! Hai la Festivalul LEGO din Shopping City Sibiu în perioada 30 octombrie – 28 noiembrie!

Am pregătit construcții și personaje fascinante realizate din milioane de piese LEGO. Vino să întâlnești celebrele personaje din Star Wars, modele supradimensionate din Lego City, personaje colorate din Lego Friends și animale uriașe din LEGO Duplo.

Maleficul Darth Maul, curajosul Captain Rex, Broscuța DUPLO, Matrioshka, Mia și Stephanie sunt doar câteva dintre personajele supradimensionate cu care te poti întâlni la expoziție. Cel mai mare exponat este și cel mai războinic: Ninjago Kai cântărește 187 kg și are 1.70 m înălțime.

Expoziția este dedicată copiilor și adulților iubitori de culoare și imaginație. Construcțiile vor fi expuse în galeria comercială. Găsește exponatele Broscuța DUPLO și Bătrânul pe bancă și fă-ți fotografii colorate și super haioase!

În fiecare weekend, în perioada 30 octombrie – 28 noiembrie, între orele 11:00-20:00, cei mici sunt așteptați să descopere lumea fascinantă a pieselor LEGO în cadrul atelierelor de joacă. Copiii vor construi, vor avea parte de concursuri dedicate și vor putea să își pună imaginația și îndemânarea la lucru în una dintre zonele speciale LEGO.

Accesul este gratuit și nu necesită rezervare prealabilă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?