Ne jucăm și curățăm

Imagini

Informații

Data: 10 Iulie 2021, 10:00 Sâmbătă
Locul:Sibiu, Parcul "Sub Arini"

Descriere

Cea de-a doua ediție a proiectului ”Ne jucăm și curățăm” debutează în data de 10 iulie și ajunge în cartierele Sibiului.
Personajele colectării separate ajung sămbătă, 10 iulie, în Parcul Sub Arini!
PetRică, Tanti Rezi, BioRel, Mărie-Hârtie și Miticlă vor lua parte la acțiuni de ecologizare și le vor arăta copiilor cu ajutorul tehnologiei 3D ce se întâmplă cu gunoaiele aruncate de ei.
Însoțiți de specialiști în salubrizare și experți în salubritate, părinții și copiii care doresc vor putea lua parte la câte o acțiune de igienizare și vor face curat la locurile de joacă, părculețe, zone verzi, apoi sunt invitați la o serie de evenimente interactive într-un stand special amenajat care promovează colectarea selectivă în Sibiu și păstrarea curățeniei prin exemple clare. De asemenea, cu sprijinul partenerilor noștri vom avea numeroase surprize pentru cei mici.
Cele cinci personaje vor folosi tehnologia de ultimă generație prin intermediul ochelarilor 3D pentru a arăta copiilor și părinților din Sibiu exact unde ajung gunoaiele aruncate de ei și de ce este important să colectăm separat.
Totul se face respectând normele în vigoare și regulile de sănătate publică impuse de pandemia de coronavirus. Organizatorii pun la dispoziția participanților dezinfectanți, spirt, mănuși, măști de protecție și saci de gunoi, iar voluntarii vor avea grijă ca fiecare participant să țină cont cu atenție de normele de distanțare socială.
Vă așteptăm!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?