Noaptea Albă a Galeriilor Sibiu 2021

Imagini

Informații

Data: 15 - 17 Octombrie 2021

Descriere

Salut!
Ne bucurăm să continuăm Noaptea Albă a Galeriilor Sibiu și în acest an!
Precum în ediția trecută, continuăm cu programul prelungit pe durata a trei seri, în care vrem să ne bucurăm împreună participanți, organizatori și public de un eveniment cultural realizat în condiții de siguranță în această perioadă încă dificilă pentru întreaga societate.
Astfel, programul oficial NAG este pentru zilele 15-16-17 octombrie, în intervalul orar 18:00 – 23:00, urmând ca fiecare dintre orașe/ spații participante să opteze pentru un interval orar propriu, care va fi anunțat pe site-ul noapteagaleriilor.ro
Spațiile dedicate artei contemporane care doresc să participe la NAG sunt invitate să înscrie proiectele pe site-ul https://noapteagaleriilor.ro/inscriere/ până la data de 26 septembrie.
Ne revedem în perioada 15-16 -17 octombrie să descoperim împreună traseul celor mai surprinzătoare locuri culturale!
-
Noaptea Albă a Galeriilor / NAG este cel mai longeviv eveniment dedicat comunității creative din București. Inițiat și organizat de Asociația Ephemair, NAG s-a extins la nivel național o dată cu a zecea ediție din 2016 și în prezent este organizat în cadrul unei rețele naționale a organizatorilor locali NAG în mai multe orașe din România.
În Sibiu organizatorul local este Pintea Dan-Raul PFA.
Noaptea Albă a Galeriilor / NAG București este un proiect co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB. Pentru informații detaliate despre programul de
finanțare ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?