ReTreat "Restart Your Life"

Imagini

Informații

Data: 20 - 24 Octombrie 2021

Descriere

Dragă om,
Această tabără de tip RETREAT DE 5 ZILE, 4 nopți, în energia toamnei, este creată special pentru tine, cel/cea care vrei să te reconectezi dintr-un loc de echilibru, cu mintea, trupul și sufletul, și să te simți răsfățat(a) , întocmai pentru că meriți să îți acorzi timp, doar pentru tine.
Cea mai importantă relație din viața ta, este - relația cu tine însuți !
Relația pe care o ai cu tine însuți, este relația pe care o vei trăi întreaga viață, și în care, pe tot parcursul ei, toate persoanele pe care le vei întâlni și cu care vei interacționa, îți vor oglindi pe rând, părți din tine!
Te invităm, alături de noi, intr-o călătorie, către tine si către " a te vedea " din perspectiva a cine ești tu, ca întreg: minte, trup și suflet.


UNDE?
Locația: CISNADIOARA- SIBIU.
Situată la marginea pădurii, la doar 7 km de Sibiu, în satul tradițional săsesc CISNADIOARA, Pensiunea - FOREST VILLA este “casa ta de la munte”.
Este spațiul care te invită la introspecție, la contemplare și relaxare.
În plus, aici ai să ai acces la mâncarea savuroasă preparată în casă, cu ingrediente naturale si proaspete.
TE VOR ÎNSOŢI, in acestă călătorie :
- Mihaela Giurgea - Wellness Educator, fondatoarea comunității “Spirit Curcubeu”.
Despre Mihaela : Cu recunoștință față de toți Maeștrii mei, mă prezint ca fiind Ghid Holistic, certificată în Mindfulness, Theta Healing, Masaj Ayurvedic, Gong Master & Terapeut Sound Massage Peter Hess Institute Germania.
Bucuria mea este să te însoțesc în călătoria ta, fie că este către Vindecare, Transformare, Creștere și / sau dezvoltare personală, sau doar către Relaxare.
Pasiunea mea este sunetul și vibrația acestuia, sunt fascinata de magia care apare atunci când sunetul se conectează la corpul fizic, celulele au parte de un masaj sonor, și Întregul - minte,corp, suflet- se calibreaza.
Cu inima deschisa, permit Divinității să îmi călăuzească pașii, fac tot posibilul să fiu cât mai blanda cu mine, învățând din experiențele mele de viață și împărtășind cu lumea ceea ce îmi este dat.
Ceea ce mă călăuzește în fiecare zi este dragostea de sine, recunoștința față de Spirit, respectul pentru propria persoana, și asumarea responsabilității pentru tot ceea ce gândesc, spun și fac.
The FIT Team, echipa care iti sta aproape si iti ofera sprijinul necesar pentru a ajunge la rezultatul dorit, fie ca vrei sa #slabesti, remodelezi, sa inveti sau sa aderi la un stil de viata sanatos.
Pentru aceasta, The Fit Team iti ofera:
Plan de alimentatie & #antrenament
Grup suport & monitorizare
Workshop de nutritie
Workshop de remodelare & Fitness
#antrenamentonline #stildeviatasanatos #remodelare #slabire #fitness #planalimentar #supportlocal #recomandare #supportsmallbusiness
Ce ne ghideaza in misiunea noastra de a face o lume mai sanatoasa si increzatoare in propriile forte? Insasi dragostea pentru semenii nostri!


INVESTIȚIA TA include:
Cost retreat 20-24 OCTOMBRIE 2021 este de 2400 LEI.
Data limita pentru înscriere este 1 OCTOMBRIE 2021, IAR DACA PLATESTI INTEGRAL COSTUL RETREATULUI, PRIMESTI O REDUCERE SUBSTANTIALA, ASTFEL CA VEI ACHITA DOAT 1980 LEI !!!
Doar 16 locuri disponibile
Pentru a te înscrie și a-ti rezerva locul, te rog sa achiți suma de 960 LEI (in cazul in care nu doresti sa beneficiezi de reducere) în contul de mai jos!
Înscrierea este considerată validă odată cu plata unui avans de 960 lei, până pe 1 OCTOMBRIE 2021, restul se achită la sosirea in tabara.
Pentru alte detalii si informații, va suntem la dispozitie:
- Iordacheilie25@yahoo.com
0736 810 465
- giurgea.mihaela@gmail.com 0755.984.462
Ce este inclus în prețul Retreat-ului?
Toate cheltuielile (cazare - mâncare - workshopuri Nutriție & mandale, fitness, bai de sunet, meditatii ghidate, mai putin transportul si masajul(se poate solicita din timp, si este contra cost!)
Cazare 5 zile/4 nopți la marginea pădurii la FOREST VILLA , o oază de liniște și magie.
Toate mesele principale pe perioada șederii (mic dejun, prânz și cina)
Mesele conțin REGIM VEGETARIAN, așa ne-am propus, pentru un efect mai benefic asupra corpului tău . Vor fi mese fără carne și fără pește.
Pe 23 octombrie , AVEM ZI DE RETREAT LA SARMIZEGETUSA SI MANASTIREA PRISLOP
Băi Cosmice de Sunete și Vibrații.
Meditatii ghidate și Mindfulness
Un spațiu sigur și susținut de noi, ghizii tăi, în care să poți să accesezi resursele tale interioare, iubirea de sine și să creezi o relație sinceră cu tine însăți/însuți.
Oportunitatea de a experimenta o vacanță doar " tu cu tine".
Vă așteptăm cu drag, cu inima deschisă în bucurie!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?