SASHA'S BIKE SHOP FESTIVAL

Imagini

Informații

Data: 27 - 29 Mai 2022
Locul: Lotrioara, Boița, Sibiu, România

Descriere

Bilete online pe AmBilet.ro https://www.ambilet.ro/tc-events/sasha-bike-shop-festival-2022/

CUSTOM DUTCH BIKES FESTIVAL
Sasha BIKE SHOP FESTIVAL este dedicat tuturor iubitorilor de motociclete și muzică rock și are scop umanitar pentru ajutorarea copiilor bolnavi de Epidermoliza Buloasa,o boală incurabilă de care suferă 79 de copiii din România care are din păcate sfârșit tragic,majoritatea copiilor neajungand la maturitate.
Din acest motiv și datorită suferințelor zilnice ale acestor" Fluturași" (afecțiunea este denumită și Boală Fluture datorită sensibilității extreme ale pielii) încercăm sa DILATAM TIMPUL pentru ei strângând fonduri pentru a putea beneficia de tratamentele extrem de scumpe care constau în creme și pansamente speciale de care au nevoie zilnic ,toate coroborate cu o alimentație adecvată pentru că boala încet,încet afectează și partiile interne ale organismului.
Dorim sa le construim aici pe Valea Lotrioarei un loc care sa-i primească cu drag și care să le ofere un sprijin real, un loc de relaxare și socializare.
O tabăra cu căsuțe, cu toate facilitățile, locuri de joacă și distracție, sport și agrement de care sa beneficieze în majoritatea timpului copiii afectați și familiile lor.
În aceeași timp acest spațiu poate fi folosit pentru a găzdui toți iubitorii de motociclete, pentru activități distractive, relaxare și întruniri. Fondurile obținute în urma acestor activități vor finanța complet timpul petrecut de FLUTURAȘI în aceasta tabără.
Pe lângă suferința fizică zilnică și traumele psihice de care au parte acești copilași sunt părinții lor care sunt puși în situația de a asista neputincioși la suferințelor copiilor lor și din acest motiv va rugam sa ne fiți alături pentru a le alina măcar în mică parte drama lor.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?