Stand-up comedy cu Alex Mocanu și Andrei Negoiță

Imagini

Informații

Data: 26 Noiembrie 2023, 20:00 Duminică

Descriere

STAND-UP COMEDY cu Alex Mocanu și Andrei Negoiță

CHELOO: “Alex Mocanu chiar a avut un număr extraordinar și bine pus la punct. Chiar știe meserie!”

Facem milioane de views cu clipuri pe social media dar știi unde e cel mai bun loc să vezi niște stand-up comedy, nu? LIVE, pe scenă. Cu băutura preferată pe masă, înconjurat de oameni dragi. Nimic nu se compară cu asta. Râsul și vibe-ul bun sunt contagioase, vino să ne molipsim împreună!

ATENȚIE! În cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, ne poți contacta la numărul de pe afiș.

 

Alex Mocanu

De la sunetist și “frumoasa hostessă de la Club 99”, cum îi place lui să spună, pe cele mai mari scene din România. Mocanu a fost angajat la Club 99 iar în 2014, după ani de zile petrecuți printre cei mai mari comedianți de la noi, a hotărât să își încerce și el norocul, pe scenă. În aproape 10 ani de carieră a urcat de 4 ori pe scena Sălii Palatului, a fost de 3 ori invitat special la iUmor și a strâns milioane de vizualizări pe youtube și social media. Și totuși nu trece odată peste frustrarea că lumea încă îl confundă cu altcineva când îl recunoaște pe stradă.

 

Andrei Negoiță

Andrei Negoiță e într-o relație … cu el însuși. Bine, are și două pisici. Negoiță e un actor și improvizator care a descoperit stand-up-ul după pandemie și s-a îndrăgostit imediat. E un obișnuit al cluburilor de stand-up din București și a avut un moment așa de interesant la “Stand-up Revolution” că acum are super succes … la bărbați. E o poveste lungă pe care trebuie să o auzi direct de la el.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?