Street Music Festival 2021

Imagini

Informații

Data: 7 - 8 August 2021
Locul:Sibiu, Piata Huet

Descriere

Ediția a IV-a a Street Music Festival Sibiu 2021 aduce in premieră concerte de muzică clasică ,jazz,muzică balcanică și teatru muzical.

Balkan Silk Road-reprezinta un proiect muzical inedit care imbina melodicitatea folclorului balcanic cu sonoritati inspirate din muzica de jazz, rock, respectand ritmicitatea si dinamica specifica dansurilor populare.
Din program nu lipsesc nici creatiile proprii cu influente din traditiile muzicii transilvanene.
Formatia alcatuita din Zeno Apostolache Kiss (acordeon),Ciprian Dancu (clarinet),Laszlo Ambrus (trompeta),Attila Fazakas(bass),si Gombocz Avar (percutie) vor deschide o lume imaginara auditiva,in care fiecare dintre noi se va regasi prin intermediul melodiilor propuse.

Un alt invitat de seamă este Sibiu Jazz Quintet, una dintre cele mai efervescente și ritmate
trupe autohtone.Formația prezinta un program inedit ,bazat pe creații proprii, dar si lucrari reprezentative ale noului val muzical international de jazz.
Cvintetul sibian este condus de renumitul pianist de jazz Mihai Pitan si alaturi de el vor urca pe scena Ciprian Dancu (saxofon),Remus Toader (trompeta),Sergiu Bodescu (bass) si Adrian Ban (tobe).

Ca in fiecare an dedicăm copiilor un spectacol interactiv ,o calătorie fantastică in lumea muzicii ,unde aceștia vor avea posibilitatea de a canta la instrumente de percuție și a fi in contact cu actori păpușari, care vor mânui personajele. Spectacolul este oferit de “Learn with Music” Sibiu.

“Povestea Soldatului”este o lucrare muzicală de referință in istoria muzicii. Muzica compusă de Igor Stravinsky (1919) interpretată de Raluca Stratulat (vioară),Ciprian Dancu (clarinet) , Mihai Murariu (pian) și textul recitat de actorul Florin Coșuleț se vor impleti sub o formă inedită de teatru muzical.

Concertul de muzică clasică „Marius Ungureanu & Friends” , structurat pe piese muzicale camerale,il are ca oaspete pe violistul Marius Ungureanu ,sibian la origini,care traieste actualmente in Danemarca.

In program lucrări de:W.A.Mozart,J.S.Bach,M.Bruch,B.Bartok

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?