Târg de ecoturism - ediția a V-a

Imagini

Informații

Data: 6 Octombrie 2023, 12:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 6 - 8 Octombrie 2023

Descriere

Drag prieten al ecoturismului,
În perioada 6-8 octombrie 2023 va avea loc la Sibiu a V-a ediție a Târgului de Ecoturism, organizat în cadrul programului Anii Drumeției, inițiat de Consiliul Județean Sibiu.Târgul se va desfășura în Muzeul Astra. De asemenea, pe toată durata târgului, plănuim sesiuni de demonstrații de echipamente, activități pentru copii, ateliere practice, ture de bicicletă și experiențe complete marca Anii Drumeției.
Așa cum v-am obișnuit deja evenimentul va fi împărțit în 4 secțiuni:
expozițională, în care vizitatorii vor putea afla care sunt ofertele și ce tip de experiențe și activități pot încerca în sezonul de toamnă- iarnă în județul Sibiu;
comercială, cu echipamente și produse care pot fi achiziționate la prețuri speciale, alături de sesiuni demonstrative de folosire a acestora;
panel de discuții, în care specialiștii din domeniu vor împărtăși experiențele de bună practică pentru turism sustenabil și informații utile pentru înființarea și promovarea unor puncte atractive de ecoturism dar și comportamentul adecvat pe munte.
activități în aer liber pentru întreaga familie și experiențe locale deosebite.
Vizitatorii sunt invitați, ca în timpul celor trei zile ale târgului, să bucure de ateliere tradiționale meșteșugărești, degustări de produse, sesiuni de yoga, ture de bicicletă și multe alte surprize, programul complet urmând a fi disponibil în perioada imediat următoare.

Târgul de Ecoturism este un eveniment organizat în cadrul programului „Anii Drumeției”, inițiat și finanțat de către Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.
Descoperă mai multe pe www.aniidrumetiei.ro și app-ul Anii Drumeției, disponibil în App Store și Play
Store.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?