The Musicals la Creative Buzz

Imagini

Informații

Data: 17 August 2019, 20:00 Sâmbătă
Locul:Sibiu, Piata Huet

Descriere

Cine sunt The Musicals?

"Suntem un grup de oameni pasionati de muzica, care ne-am gandit sa ne unim si sa aducem bucurie in sufletele celor din jur prin muzica."

Trupa s-a lansat nu demult, mai exact odata cu revenirea Claudiei in tara si este formata din patru membrii: Claudia Jinariu, solista trupei, Mihai toba, Claudiu clapa si Andrei Sarafie, chitara bass.

Claudia este absolventa a Liceului de Arta din Sibiu sectia vioara. Aceasta a fost plecata in strainatate timp de 12 ani. Preda ore de vioara si limba engleza si participa la diferite evenimente. Mihai, este o persoana foarte talentata si, din spusele colegiilor, o persoana foarte perseverenta.
A colaborat cu mai multe trupe sibiene si are o pofta imensa de muzica. Claudiu, a absolvit Conservatorul de muzica din Cluj Napoca.

Canta in mai multe locatii frumoase din Sibiu, ca solist-pianist cafe-concert.
Andrei este un chitarist si totodata contrabasist desavarsit, fiind asteptat cu drag inapoi acasa, momentan fiind plecat in Belarus.

Din pacate nu va fi alaturi de noi la evenimentul ce va avea loc Sambata, dar speram sa il cunoastem curand.

Ei sunt membrii trupei The Musicals, trupa care a luat nastere de putin timp, insa, evenimentele pe care le au deja programate nu sunt deloc putine.

Pasiunea si dragostea lor pentru muzica i-au adus impreuna. Acestia vor sustine un program de piese cover, compozitiile proprii fiind inca in lucru.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?