"Une belle soirée!" Degustare de brânzeturi fine și vinuri alese.

Imagini

Informații

Data: 11 August 2022, 18:30 Joi
Locul: Sadu 557220, Romania

Descriere

Departe de lumea dezlănțuită și de zgomotul de zi cu zi, am creat o oază de răsfăț, rafinament și bon ton, chiar și numai pentru o seară. O seară alături de oameni ca tine, care apreciază brânza fină, vinul de colecție și muzica live.
Dacă nu ești pe malul mării, iti propunem noi o seara de Joi plină de gust și oameni faini, petrecută într-o locație specială în inima naturii. Ne bucurăm mereu să cunoaștem oameni noi și să revedem prieteni vechi.
Așadar, trece în calendar 11 August, ora 18:30 - Top Bar by Terasa Esplanada, în comuna Sadu.
Vom învăța despre arta degustării brânzeturilor și despre cum să alegem vinurile în funcție de complexitatea gusturilor și textura brânzeturilor. Rafinamentul este un proces de descoperire a subtilităților gusturilor, de toate felurile, ce se adresează tuturor simțurilor.
Avem un invitat special, pe Laurent, unul dintre cei care au pus bazele cramelor Catleya și care ne va face cunoștință cu vinuri obținute din viile replantate pe vechile pământuri ale prințului Bibescu.
Investiția de 250 de ron/ persoană include:
- degustare de 4 brânzeturi asociate cu vinuri de excepție ale cramei Catleya
- muzică live
- cheese corner
- experiențe culinare din partea locației, apă, cafea
- multă distracție și voie bună, feriți de priviri indiscrete într-un cadru natural
,,Savoir, penser, rêver. Tout est là." - Victor Hugo
Vino cu prietenii, cu oameni cu care vrei să te împrietenești, sau vino cu partenerul perfect pentru o seară de poveste.
Pentru că ținem la bun gust și rafinament, locurile sunt limitate așa că, ai grijă să iți rezervi locul.
Plata se poate face online (detaliile plății se trimit via WhatsApp la momentul rezervării) sau cu card bancar la locație.
Înscrieri se fac la telefon sau pe whatsapp la 0758 323 062 (Lenu) sau 0741 277 925 (Andrei)
Pentru a promova brand-ul Delight precum și brand-urile partenere, în cadrul acestui eveniment se vor face fotografii și se vor filma story-uri, video-urile finale pot conține vocea și imaginea dumneavoastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi aceste materiale foto/video/audio pe platformele noastre sociale și pe ale partenerilor noștri. Aceste materiale vor fi utilizate până ce scopul propus - anume de a promova brand-ul Delight și brand-urile partenere - va fi atins. Totodată, aceste materiale vor sta pe platformele noastre social-media și nu vor fi șterse, întrucât ele sunt utlizate în vederea atingerii scopului menționat - promovarea brand-ului Delight și promovarea brand-urilor partenere.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?