Vision Board - explorarea și asumarea obiectivelor personale

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Ianuarie 2020, 10:00 Sâmbătă

Descriere

Ce face diferență dintre o viață trăită conștient, cu o direcție în care să ne îndreptăm, cu un sentiment de împlinire și de mândrie față de cine suntem, și o viață trăită pe pilot automat, acționând din inerție zi de zi și întrebându-ne când a trecut timpul și ce am făcut noi?

Unul din cei mai importanți factori este să fim conștienți de ceea ce ne dorim și să ne stabilim scopuri pentru viitor, să îndrăznim să visăm, iar apoi să ne realizăm aceste visuri, pas cu pas.

Vă invit să petrecem 4 ore împreună cu Psihoterapeut Laura Dima, în cadrul unui workshop de practică unde:
• vom lucra împreună la descoperirea obiectivelor personale pe domeniile prioritare pentru fiecare (parenting, carieră, relații, sănătate...)
• vom explora partea de valori personale și care este importanța alinierii obiectivelor cu valorile noastre
• vom crea un VISION BOARD cu cele mai îndrăznețe visuri ale noastre, folosind imagini, culori, cuvinte cheie (vom avea la dispoziție toate materialele necesare)
• vom discuta ce obstacole sau convingeri limitative ne-ar putea bloca și cum le putem depăși, folosind principii și instrumente din psihologie și NLP.

Ce este un Vision Board?
Îl putem numi un panou al visurilor sau o viziune despre sine. Este o planșă pe care se lipesc imagini, citate, afirmații, se desenează sau se notează anumite cuvinte legate de scopurile noastre pe termen scurt sau lung.

De ce metoda funcționează mai bine decât alte strategii?
Datorită energiei pe care o punem în crearea vision board-ului, clarității pe care ne-o oferă legat de ceea ce ne dorim, datorită puterii vizualizării - vei avea pe tot parcursul anului un instrument care să-ți reamintească ce e important, ce-ți aduce împlinire și sens, care îți va ajuta mintea - conștientă și inconștientă - să se concentreze pe atingerea obiectivelor.

Locație : se va anunța în curând.

Investiție : 150 Ron/persoană
Facilitator : Laura Dima, psihoterapeut cu formare în Terapie Cognitiv-Comportamentală şi Hipnoză, trainer şi NLP Practitioner.

Înscriere:https://forms.gle/ZXn3YJiX5WGWZ96Y8

Vă așteptăm cu drag!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?