Vocal & Gong Healing Sounds Bath

Imagini

Informații

Data: 13 Noiembrie 2021, 18:00 Sâmbătă
Locul: Gong Bath Art

Descriere

Acest concert cu totul diferit de ce ai auzit până acum; te face să te uiți în inima ta, să te relaxezi și în același timp să-ti armonizezi corpul fizic, cu cel mental si cu cel emotional.
Pentru că sunetul sacru dă viață materiei, sunetul armonizează, sunetul transformă, sunetul crează vibrația, sunetul trăiește.
#gongbathsibiu
Sâmbătă seara ne vom întâlni cu vocea vindecătoare a Ioanei și sunetele sacre ale Gongurilor planetare, Pamant și Venus, atinse împreună, ele unesc Ființa cu Iubirea Necondiționată, ale bolurilor tibetane și ale celor de cristal, împreună te ghidează spre “acasa”, spre Sursa, te poartă în călătoria spre tine însuți; instrumentele vor fi mânuite cu prezență și blândețe de Simona, Gong Master din 2013.
Puterea de armonizare a sunetelor este magica, si se spune ca terapia prin sunet si vibratie este medicina viitorului. Ea se adreseaza fiintei ca intreg, lucrand la armonizarea fizica, emotionala, mentala, in plan energetic si spiritual. Tot ceea ce trebuie să facem este să stăm în preajma vibrațiilor emise de instrumente și să lăsăm sunetele să ne pătrundă fiecare celulă, fiind conștienți de aceasta. Ele se vor duce acolo unde are nevoie fiecare persoană în parte.
Sunetele Gongului pot fi asemanate cu sunetul primordial al Universului, OM. Atat Gongul cat si bolurile tibetane au fost folosite de mii de ani in inducerea starilor meditative profunde, in ritualuri religioase, dar si in scop terapeutic pentru deblocare, curatire, echilibrare, vindecare, protectie, conectare cu Divinul.
Sunetele si vibratiile creaza un mediu relaxant si linistitor, iar relaxarea este cheia vindecarii corpului.
Iata câteva dintre beneficiile unei sesiuni cu sunet și vibrație:
*dobândirea unei relaxari rapide și profunde
*reducerea stresului
*eliberarea blocajelor emoționale
*creșterea încrederii in sine
*creșterea creativității și energiei
*ameliorarea insomniei și anxietății
*îmbunătățirea concentrării
*dobândirea unei stări de liniște, echilibru si pace interioară
*armonizarea cu vibrația Universului si cu Iubirea neconditionata
Gazdele serii:
Simona Cornea - unul din putinii maestri de Gong din Romania, initiata de Grand Gong Master - Don Coreaux, discipolul lui Yogi Bhajan. Este terapeut in masaj si terapii complementare din 2009, dezvoltand centrul de masaj si terapii alternative “Arta Masajului”, din 2012.
Ioana-Maria Iliuț - Născută și crescută în Sibiu, am fost crescută și educată atât în spiritul muzicii, cât și în spiritul păstrării obiceiurilor și datinilior populare.
Programul serii:
- meditație ghidată
- concert de sunete sacre și voce
- povești calde la un ceai aromat
Contribuția ta: 100 lei
Sentimentul de după: neprețuit
Pentru confortul tau, ia cu tine o salteluta/un izopren și o păturică pe care vei sta întins/a la sol în timpul concertului.
Locația: La Maison Verte - Centru de masaj și terapii alternative
str. Ecaterina Teodoroiu nr 22 Sibiu
Locurile sunt limitate, rezervă-ți locul completând formularul ---> https://docs.google.com/.../1FAIpQLScQhgeSUeb.../viewform...
Recomandare:
- adu o sticla cu apa, se va incarca cu sunetul sacru al Gongului
- mananca cu cel putin 2 ore inainte de concert
Te așteptăm cu drag!
Simona și Ioana

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?