Ziua Porților Deschise la Aeroclubul Sibiu

Imagini

Informații

Data: 27 Mai 2023, 10:00 Sâmbătă
Locul: Aeroclubul Sibiu "Hermann Oberth", str. George Toparceanu FN, Sibiu, Romania

Descriere

27 Mai Ziua Porților Deschise la Aeroclubul Sibiu! De la mic la mare, toată lumea la aerodrom !

Sărbătorește printre aeronave, mai devreme, Ziua Internațională a Copilului!

Aeroclubul României organizează și la Aeroclubul Teritorial "Hermann Oberth" Sibiu ziua porților deschise – 27 Mai 2023, între orele 10:00 și 15:00!

Veți avea ocazia să participați de aproape la o zi de activitate de zbor, să cunoașteți aeronavele și personalul.
Sperăm ca printre micii vizitatori să descoperim viitori piloți și parașutiști care să reprezinte țara la competițiile de profil.

Special pentru cei mici, Aeroclubul Teritorial Sibiu „Hermann Oberth” își deschide, Sâmbătă 27 Mai, larg porțile, între orele 10.00 și 15.00. Copiii și părinții pot astfel sărbători mai devreme Ziua Copilului printre aeronave, vor avea ocazia să vadă cum decurge o zi de activitate la un aeroclub, vor face cunoștință cu personalul și se vor familiariza cu aeronavele și activitatea de parașutism.

”Îi așteptăm cu brațele deschise și pe cei mici dar și pe cei mari. Intrarea este liberă și oricine este binevenit. Aeroclubul nostru are mereu porțile deschise, mai ales pentru copii și tineri, deoarece microbul zborului se prinde încă din copilărie. Dacă vremea va fi nefavorabilă și nu va permite desfășurarea activităților programate pentru Sămbătă, acestea vor fi amânate pentru Dumincă 28 Mai.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?