Expoziţia de afișe: Keep it young. Keep it alive (Rămâi tânăr. Rămâi viu)

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 5 - 31 Mai 2015

Descriere

Colaborarea Muzeului Național Brukenthal cu Liceul de Artă din Sibiu împlinește 7 ani, timp în care proiectele educative desfășurate de cele două instituții și cele 13 expoziții deschise împreună au determinat implicarea activă a școlii de artă în viața muzeului. În mod firesc, elevii au ținut să se alăture campaniei pentru restaurarea Palatului Brukenthal printr-una dintre cele mai ilustrative forme ale artei în cadrul unei activități de conștientizare – afișul.

Cele 50 de afișe expuse în spațiile Cabinetului de Cartografie sunt realizate de elevi în diferite stadii de formare, de la clasa a IX-a la clasa a XII-a și folosesc o mare varietate de tehnici de la culoare acrilică și pastel la creion, tuș și cărbune, de la linogravură la colaj, de la tehnică mixtă la print digital.

Se remarcă în mod special adoptarea tematicii grafice și a mesajului campaniei (dobândite în timpul orelor de documentare din Palatul Brukenthal) și dezvoltarea acestora în mod creativ, într-o viziune specifică tinerilor și a percepției acestora asupra viitorului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?