Expoziţia de fotografie: White Palace - Dark Story

Imagini

Informații

Data: 16 Mai - 31 Decembrie 2015

Descriere

Desfășurată de la începutul lunii martie până în prezent, campania pentru restaurarea Palatului Brukenthal a folosit în materialele grafice și de popularizare un fond documentar de sute de fotografii. Fie că au avut drept tematică obiectivele procesului de restaurare sau evenimentele desfășurate în cadrul campaniei, imaginile au constituit sufletul poveștii pe care Muzeul a spus-o zi de zi publicului.

Din cadrul Muzeului Național Brukenthal vin și cei care au surprins cu acuratețe documentară, cu sensibilitate artistică și, nu în cele din urmă, cu dragoste povestea în imagini a Palatului Brukenthal: Alexandru Olănescu – fotograf în cadrul Laboratoarelor de Restaurare, Gabriela Cuzepan – muzeograf în cadrul Muzeului de Istorie Naturală și Adrian Luca – muzeograf în cadrul Galeriilor de Artă.

Inclusă în programul de Noaptea Muzeelor, expoziția deschisă în curtea interioară a Palatului Brukenthal aduce în atenția publicului o selecție de 27 imagini din cuprinzătorul album fotografic al campaniei „White Palace – Dark Story”.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?