Expoziție de pictură "ECLECTIC ABSTRACT"

Imagini

Informații

Data: 18 - 21 Octombrie 2021

Descriere

ECLECTIC ABSTRACT
Scria Eugène Ionesco , în volumul "Alb și negru": "Pentru a desena, a picta, a fotografia, trebuie să știi, să poți vedea, să observi: dincolo de realitatea accesibilă tuturor (...), există o a doua realitate, mult mai subiectivă deci, în mod paradoxal, mai adevărată și mai universală(...) Cu cât înaintăm mai mult în realitățile succesive, cu atât devenim mai realiști, adică mai adevărați: într-un sens care nu este realismul convențional, ci cel adevărat”. Despre această realitate tainică, din spatele lumii vizibile, vorbesc lucrările din această expoziție, propuse publicului iubitor de artă cu prilejul primei expoziții personale a artistului Florentin Logigan - FLo.
Lucrările sale derulează coregrafii exuberante de gesturi histrionice uneori, alteori eluzive, invitând la contemplare și simțire. Identitatea vizuală e susținută de o diversitate unitară care eliberează o vibrație aparte, o intensă și enormă energie vitală, o largă latitudine a interpretărilor personale, indubitabil o provocare vizuală, atât pentru publicul privitor cât și pentru imaginația acestuia.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 14 - 17 Octombrie între orele 18.00 - 20.00 iar în perioada 18 - 21 Octombrie între orele 12.00 - 18.00.
Str. Cetății 13 Sibiu (vizavi de Sala Thalia).
Informații suplimentare la telefon 0741.926.043. Acces gratuit.
_____________
* UPDATE:
Stimat public,
Având în vedere creșterea ratei de incidență, Prefectura Sibiu a anunțat schimbarea măsurilor aplicabile la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale cu incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 7,5 la 1.000 de locuitori și interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 20,00-5,00.
În consecință ne vedem nevoiți a schimba programul de desfășurare al evenimentului 18-22 la 18-20 pentru zilele de 14, 15, 16 si 17 Octombrie. Pentru perioada 18 - 21 Octombrie programul rămâne neschimbat: 12.00 - 18.00.
Mulțumim!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?