Expozitie de Pictura "Soul Escape"

Imagini

Informații

Data: 20 - 29 Aprilie 2019

Descriere

Turnul Sfatului str. Avram Iancu, nr. 1-3

"Soul Escape" reprezintă o lume ascunsă, cu mistere și mituri reliefate abstract prin culoare și imaginație, o lume unde sacrul se împletește cu profanul iar privitorul poate interpreta fiecare centimetru de culoare și formă, pe placul sufletului său. Colecția "Soul Escape" este formată din tablouri în stiluri și tehnici diferite, majoritatea lucrate cu degetele sau în cuțit, fiecare având o poveste proprie izvorâtă din dragostea Denei pentru culoare, feminitate, mister, forme și abstract.

Despre artistă:
Dena pictează de la 5 ani, fiind dintotdeauna atrasă de culoare şi de frumos. Este de profesie jurist, psiholog, formator şi art-terapeut însă pasiunea pentru pictură a fost şi va rămâne marea ei dragoste. A predat şi predă în continuare desen şi pictură în cadrul unor şcoli de artă, after-school-uri, gădiniţe, şcoli etc. iar din toamna anului 2017 este lector formator la Galeria Ora0 (susţine cursuri de desen, pictură şi tehnici mixte pentru copii şi adulţi).

Vă invităm să o cunoaşteţi la vernisaj !

ATENȚIE: Intrarea la vernisaj se face doar în baza unei invitații astfel că va rugăm să vă înscrieți printr-un mesaj privat pe pagina Dena Artist sau prin postare pe acest eveniment + selectarea butonului "Particip". Veți fi contactați ulterior pentru a intra în posesia invitației. Mulțumim!

Partener: Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

Adresa: Turnul Sfatului, Piața Mică 1, Sibiu 550182

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?