Expoziție de Robert Șimon

Imagini

Informații

Data: 13 - 20 August 2021

Descriere

GaleriaArtPoint din Orașul Artiștilor prezintă în perioada 7-20 august expoziția artistului Robert Șimon, în cadrul căreia vom descoperi o selecție de lucrări de acuarelă realizate în ultimii ani.

Expoziția este deschisă zilnic, în intervalul orar 11.00-22:00 și se poate vizita gratuit.

Originar din județul Mureș și perindat pentru o perioadă îndelungată prin străinătate, artis-tul Robert Șimon a ales Sibiul când a revenit în țară. Locuiește în orașul de pe Cibin de 5 ani și mărturisește că frumusețea Sibiului îi „stimulează sensibilitățile artistice”. Ca artist, combină digitalul cu acuarela, fiind atras mai întâi de grafică, Concept Art și apoi întorcân-du-se la origini, și anume pictura în acuarelă și ulei. Azi, aceste stiluri ocupă locuri la fel de importante în viața sa, după cum dezvăluie.
___________

Oraşul Artiştilor are loc în fiecare an în Piaţa Mică, în faţa Turnului Sfatului, şi aşteaptă curioşii cu o galerie de artă adusă în stradă, cu ateliere de pictură amenajate chiar aici, în spaţiul public, cu workshopuri pentru copii şi adulţi, cu ateliere cu părinţii şi chiar şi cu o bibliotecă din care puteţi răsfoi cărţi despre artă.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?