Expoziție în memoriam Raluca Ana Medeșan

Imagini

Informații

Data: 1 Iunie - 31 Iulie 2021
Telefon Informații: 0749866969

Descriere

"Am descoperit, pentru prima dată, IA bunicii Paulina, pe când eram convinsă că tot timpul este al nostru, că are răbdare cu noi toți și că zâmbetele de pe fețele oamenilor când mă privesc vor fi permanente, iar iubirea necondiționată este singura formă de iubire de care noi oamenii suntem capabili.

Da, era timpul magic al copilăriei, copilărie care mi-a fost marcată mai degrabă de povești și imagini despre oameni și luptele lor pentru a fi, decât de basme, zâne, prințese și jucării. Poveștile erau despre cum se învăța la lumina lămpii, despre cum fata în straie țărănești vindea lapte la oraș ca să întrețină familia văduvită de război, despre cum premianta clasei a trebuit să lase școala pentru a excela în rostul vieții, despre curajul de a fugi după cel iubit și a întemeia o familie puternică, trăitoare în iubire, respect și muncă. Toate acestea erau depănate de bunica cu multă seninătate și acceptare. Spunea mereu: ”nu judeca omul, pentru că nu știi ce e în sufletul lui”.

IA bunicii mele, primită zestre de la mama ei, o reprezintă prin demnitatea non-culorii, eleganța alb negru, și mai ales prin înțelepciunea simplității. Profunzimea credinței ei mi-a fost mereu ancoră, iar intuiția ei cu privire la oameni, un nivel aspirațional.

Da, așa a fost bunica Paulina. Îi spuneam ”Mame”.
Ea spunea că semănăm mult și că eu o moștenesc. Aș vrea să fi avut dreptate.
IA ei este poarta mea către infinită recunoștință, pentru că vin dintr-o familie a cărei temelie este iubirea."

Raluca-Ana Medeșan, 1 decembrie 2018

Expoziția poate fi vizitată pe bază de rezervare la numărul de telefon 0749866969, sau prin accesarea BOOK NOW pe pagina noastră de Facebook.
Fiecare vizitator va avea parte de un tur privat, ghidat, în siguranță. Vă așteptăm.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?