Expoziție-manifest în Galeria ArtPoint - "Ceci n’est pas un vote"

Imagini

Informații

Data: 15 - 27 Septembrie 2020

Descriere

GaleriaArtPoint din Orașul Artiștilor prezintă în perioada 7-27 septembrie expoziția-manifest "Ceci n’est pas un vote (Acesta nu este un vot)" a studenților și masteranzilor de la Facultățile de Arte (Diana Matilda Crișan, Loredana Ilie, Andrei Ilincaru, Ruxandra Ivan, Sorina Popescu, Sandra Gabriela Puișor, Andra Semciuc, Uță Răzvan Cristian. Îndrumător: Mihai Zgondoiu).
Expoziția este deschisă zilnic, în intervalul orar 11.00-22:00 și se poate vizita gratuit.
Cât de important mai este astăzi votul și ce implică validarea sau anularea lui? La această întrebare încearcă să răspundă opt studenți, masteranzi și absolvenți ale Facultăților de Arte din România, veniți din toate colțurile țării, printr-o expoziție inspirată din societatea actuală.
Lucrările expuse conțin imagini, imagini-text, sau doar texte de tip manifest: de la cuvântul „vot” pus în jocul „spânzurătoarea” la „anul.at 2020”, „Bagă la cap”, „Be the change” cu Vlad Țepeș hipsterit, portretul lui Cioran cu maxima „Oamenii se împiedică de adevăr”, la îndemnul „use your voice / use your vote”.
O expoziție cu nuanțe sociale și politice, fără însă să indice afinități sau dispreț spre vre-unul dintre partidele participante la alegeri.
___
Proiectul Oraşul Artiştilor este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?