"Lemn Viu" la Artsy Handmade Fair 2019

Imagini

Informații

Data: 6 Decembrie 2019 Vineri

Descriere

Artsy Handmade Fair 2019 vă invită la o proiecție inedită de fotografii realizate de artistul sibian Moga Alexandru și Carla Francesca Boboc, model și make-up artist din București.

Povestea acestui proiect este spusă cu multă emoție de cei doi autori și sperăm să vă stârnească atenția și curiozitatea.

"Lemn Viu" este un proiect ce transpune în imagini simbioza artistică dintre statuile monumentale din Poiana Soarelui / Săliște - lemn marcat de ani și vremuri trecute - și Carla - partea umană, vie.

Locul acesta magnific l-am descoperit acum 7 ani, când am reușit să ajung pentru prima dată în urma unor povestiri spuse de tatăl meu. Atunci a fost o ocazie mai mult pentru admirarea locului și a sculpturilor.
Ajuns acum din nou în Poiană, explorarea vizuală a luat un alt înțeles, pe lângă proiectul care incepea sa prindă contur în capul nostru, am descoperit și o fascinație aparte față de ele și oamenii care le-au creat acum aproape 40 de ani.
Curiozitatea ne-a călăuzit mai departe, ajungând să căutăm prin arhive, muzee și reviste uitate de timp și de oameni, denumiri ale sculpturilor si informații cât mai exacte despre apartenența lor la fiecare sculptor în parte. Am indentificat 51 de lucrări din 70 ( + / - ), numărul total fiind neclar deocamdată.

S-au scurs așa multe zile în care am tot căutat, am lucrat din greu, fiecare în parte, încât abia așteptăm să împăratășim cu voi tot ce am reușit să creăm în locul acesta magic. Sperăm să atragem tot atâta fascinație câtă am căpătat și noi pentru acești artiști si operele lor, care ne-au servit astăzi pentru un asemenea proiect de suflet!

Lemn viu, 2019
Moga Alexandru & Carla M
Tabăra de sculptură Săliște, Poiana Soarelui

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?