Trepte spre împlinire II

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Noiembrie - 31 Decembrie 2014

Descriere

Artista Lucia Puşcaşu propune un spațiu expoziţional dinamic, alcătuit pe diverse modalități de exprimare plastică și vizuală, un dialog continuu între suprafețe tratate pictural și decorativ. Astfel, expoziţia “Trepte spre împlinire II” reuneşte tapiserii de dimensiuni mari, medii şi minitapiserii, precum şi lucrări de pictură, tehnica ulei pe pânză și grafică realizate în tehnici mixte, baituri, tușuri, acrilic și pastel. Tapiseriile combină tehnica haute lisse (a ţesăturii pe război vertical) cu broderia manuală.

În expoziţie sunt prezente toate contrastele culorilor complementare, culori dominante sau subdominante, calde sau reci, apropiate sau îndepărtate, închise sau deschise, saturate sau grizate. Se întâlnesc deopotrivă noile forme de exprimare artistică şi motivele tradiţionale: natura, poarta, copacul vieţii etc.
Lucia Puşcaşu a semnat 30 expoziţii personale, a participat la 15 tabere de creaţie în ţară şi în străinătate şi la 340 de expoziţii de grup, bienale, trienale, naţionale şi internaţionale, decernându-i-se aproximativ 40 de premii şi diplome de excelenţă şi de merit.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?