Astra Film Festival 2020

Imagini

Informații

Data: 16 - 25 Octombrie 2020
Evenimentele trecute
  • 4 - 13 Septembrie 2020

Descriere

Într-o perioadă plină de incertitudini, un lucru a rămas cert: Astra Film Festival îi dă întâlnire publicului şi în acest an și o face într-un stil aparte: în aer liber şi online. Frumusețile orașului Sibiu se transformă în sală de cinema, iar publicul devine, mai mult ca niciodată Partener Principal al evenimentului.
În semn de respect, formatul AFF 2020 pune în prim plan măsurile de protecție necesare pentru ca festivalul să ofere condiţii de siguranţă pentru participanţi.
Ediţia a 27-a a Astra Film Festival va avea două părţi: Astra Film Festival Open Air (4-13 septembrie) şi Astra Fim Festival Online (16-25 octombrie).
Prima parte, Astra Film Festival Outdoor se va desfășura la miraculosul Muzeu Astra şi în Centrul Istoric al Sibiului și va include proiecţii de film, întâlniri cu cineaşti, discuţii, programe speciale şi concerte.
A doua parte, Astra Film Festival Online se va desfășura prin intermediul platformei festivalului și li se va adresa tuturor prietenilor filmului documentar din România.
Vă invităm să începem toamna cu o sărbătoare a cinematografiei şi să trecem împreună printr-o experienţă unică, la fel de nouă pentru publicul nostru şi pentru noi, organizatorii.

__________________________________________________________________________________________________________________
Cea de-a 27-a ediție Astra Film Festival va avea loc între 16 și 25 octombrie 2020, într-un format adaptat situației și incertitudinilor generate de pandemie.
Programul oficial va prezenta peste 50 de filme de non-ficțiune în selecții curatoriale și programe speciale. O parte dintre filme vor fi proiectate fizic, în săli din Sibiu. Filmele din program vor fi disponibile online pentru publicul de pe teritoriul României pe toată perioada și vor putea fi accesate încă trei săptămâni după încheierea festivalului.

Programul Astra Film DocTank dedicat industriei va avea loc între 18 și 23 octombrie, în format online. Activitățile vor fi orientate către dezbateri și schimburi de idei și experiență cu privire la situația actuală și previziunile post-pandemie. Secțiunea Astra Film Lab pentru dezvoltare de proiecte de documentar se va organiza și în acest an, activitățile din workshopuri, mentoring, întâlniri și pitch de proiecte umrând să se desfășoare online.

Programul complet Astra Film Festival 2020 va fi anunțat la începutul lunii septembrie. Tot atunci vor fi comunicate detalii privind accesarea filmelor și evenimentelor din cadrul festivalului.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?