Filmul "Asta spune ea"

Imagini

Informații

Data: 25 Noiembrie - 11 Decembrie 2022
Program:
Sâmbătă-Duminică, 10-11 Decembrie 2022
Cineplexx:
15:20

Descriere

She Said
(2022)Asta spune ea

Regia
Maria Schrader
Cu
Samantha Morton, Carey Mulligan, Zoe Kazan

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), nominalizată de două ori la Oscar®, și Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick), nominalizată la Emmy, interpretează rolul reporterilor Megan Twohey și Jodi Kantor de la New York Times, care au publicat împreună una dintre cele mai importante povești ale unei generații - o poveste care a spulberat zeci de ani de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood și a determinat o schimbare în cultura americană care continuă până în prezent.

De la producătorii câștigători ai premiilor Oscar® pentru 12 Years a Slave, Moonlight, Minari, Selma și The Big Short și de la producătorul nominalizat la Oscar® pentru Zero Dark Thirty și American Hustle, filmul se bazează pe investigația din New York Times de Jodi Kantor, Megan Twohey și Rebecca Corbett și pe bestsellerul New York Times, She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement de Jodi Kantor și Megan Twohey.

O mărturie a importanței incalculabile a jurnalismului de investigație, "Asta spune ea" detaliază călătoria reporterilor și editorilor angajați în căutarea neîncetată a adevărului și evidențiază curajul supraviețuitoarelor și al martorilor care au ales să iasă în față pentru a împiedica un prădător în serie acuzat să mai facă rău. Împreună, angajamentul și tăria lor de caracter au declanșat o conversație globală, au contribuit la propulsarea mișcării #MeToo și au alimentat o reglare de conturi a sistemului care i-a permis să se facă vinovat.

În esența sa, "Asta spune ea" este o poveste adevărată și inspirată despre oameni, mulți dintre ei femei, multe dintre ele mame, care au adunat curajul de a vorbi și de a căuta dreptate, nu doar pentru ele însele, ci și pentru cei din viitor, atât în Statele Unite, cât și în întreaga lume. Filmul este un memento convingător și emoționant despre puterea oamenilor individuali, înarmați cu determinare și curaj, de a schimba, împreună, lumea.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?