Maneliada | Toate Diamantele

Imagini

Informații

Data: 17 Februarie 2024, 22:00 Sâmbătă

Descriere

Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.
Turneul “Toate Diamantele” ajunge si în Sibiu. Haide sa stralucesti alături de noi într-o seară plină de ritmuri inconfundabile. Pregătește-ți vocea și pregătește-te să cânți din toți plămânii cele mai maneloase piese..

Lineup-ul evenimentului rămâne cel care ne-a consacrat, dj-ii noștri îmbinând la perfecție muzica electronică cu manelele vechi:
Electro Manele
Candino D
MC XIII
Prin achiziția biletului accepți faptul că evenimentul este filmat și fotografiat, iar aceste materiale se pot folosi în scopul promovării

Warning!
Ne rezervăm dreptul de a ne selecta participanții.
Acces 18+

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?