Nopti Albe | Rock N Bike Music Club

Imagini

Informații

Data: 11 Septembrie 2021, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Ultima oprire, Rock N Bike Music Club, Sibiu, pentru o ultima noapte alba a "Nopti Albe Summer Tour 2021"!
A fost o vara lunga, dar care a trecut repede. Dupa mii de km, si 9 locatii, ajungem la concertul cu numarul 10 din acest scurt turneul de vara. Va fi o celebrare a acestui prim album, "Nopti Albe".
O locatie cu traditie, poate cel mai vechi bar rock din tara, Rock N Bike Music Club din Sibiu va fi gazda perfecta pentru sfarsitul acestui turneu.

Monday Shadows
Trupa de hard rock/heavy metal, din Cluj Napoca, infiintata in 2017. Anul acesta a lansat albumul de debut "Nopti Albe" cu 10 piese in limba romana. Mesajele regasite in piese vorbesc despre viata reala sau imaginara, nopti lungi si tarzii, povesti de la bar sau intalniri cu baieti si motoare. Mesajul versurilor este, de cele mai multe ori, mascat lasand la libera alegere a publicului sa descopere adevaratul sens al lucrurilor descrise. Printre influentele muzicale regasite in constructia pieselor se intalnesc funk/disco, R'N'B, psychedelic rock sau blues. Show-urile trupei sunt intotdeauna pline de energie si balans, iar de cele mai multe ori se incheie cu povesti lungi la bar. Albumul se poate asculta integral pe toate platformele de streaming online: youtube, iTunes, spotify, etc.
Membri trupei sunt:
Sandor Horvath - chitara
Lorant Bulgozdi - chitara
Razvan Bobeica - voce
Dan Hurgoiu - bass
Ovidiu Crisan - tobe

Wild Angels
Muzica trupei se incadreaza in curentul southern rock si asemenea trupelor Lynyrd Skynyrd sau Eagles, piesele indeamna la drum si calatorie muzicala alaturi de drink-uri asezonate cu povesti memorabile. Wild Angels se afla in plina promovare a EP-ului de debut "Ride On", dar pregateste in continuare piese noi, proaspete, in prima auditie. Alaturi de noua voce prin prezenta lui Laur Mihaiu (participant la Vocea Romaniei) line-up-ul trupei este completat de Rares Timariu la chitara, Liviu Fodor la bass si Ovidiu Crisan la tobe.


Ne vedem pe 11 Septembrie la Rock N Bike Music Club, Sibiu, pentru o noapte alba!
Bilet intrare: 30 Ron.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?