Revelion 2020
Imagini
Informații
Descriere
Vă invităm să sărbătorim împreună trecerea dintre ani la Hotel Ramada Sibiu!
Vă veţi bucura de un meniu atent creat, doar pentru această seară specială, de către maestrul nostru bucătar Gigi Ciutacu, medaliat cu bronz la Campionatul Bucătarilor de la Luxemburg din 2018.
Pe tot parcursul serii veţi avea la dispoziţie Open Bar şi Candy Bar.
Programul artistic va fi susţinut de către Trupa Atelier.
Preţ: 150.00 euro/ persoană
Pentru rezervări până la data de 1 Decembrie se acordă un discount de 10%!
MENIU
STARTER
Panacotta de Foie Gras, chutney de mango
GUSTARE
Terina de vanat cu caise in mantie cu seminte de mustar Dijon
Quartier de pere Wiliams cu branza nobila si nuca
Salata de telina cu mango in foita de Prosciutto Padurea Neagra
Buseu din foietaj umplut cu afumatura si ciuperci, evantai din pastrama de vita
Cupola din peste alb si somon afumat cu jeleu din spanac
Tortulet din urda cu caju, Cheddar in camasa de rosii cu busuioc
Rulada Ramada
PESTE
Darne de Butterfish in aluat crocant, porumb tanar, sparanghel cu sos de Agrumes si curcuma
Consomme au chasseur cu trufe si Fleroane
FEL PRINCIPAL
Antricot Uruguay cu fulgi de Maldon cu sos Poivrade, piure Saint – Germaine, carotte Vichy, pomme au Gratain
DESERT
Mousse de cafea, crumble alune si sos vanilie
TABLE DU FROMAGE
Cafea
Apa minerala si plata
Sucuri acidulate si neacidulate
Bere, whisky, vin la sticla, vodka
Cocktail Bar
Candy Bar
Fructe proaspete feliate
Patiserie sarata
Prajituri asortate