Roberto Morbioli Band

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 28 Martie 2019, 21:00 Joi
Telefon Informații: 0723 287 486

Descriere

Roberto Morbioli Band [Italy | USA] - blues & soul

Roberto Morbioli Band este un trio puternic, un melanj între blues-ul tradițional și cel modern, infuzat cu elemente soul, funk și jazz.

Roberto (chitară | vocal) este considerat unul dintre cei mai buni chitariști blues din Europa, performând frecvent la cele mai importante festivaluri blues din Europa și susținând numeroase turnee în statele Unite.

Marco Xeres (bas | vocal) este basist și educator care a absolvit 'cum laude' specializarea Jazz Music a Conservatorului de Muzică G. Verdi di Como. Colaborează frecvent cu mari artiști internaționali și este prezent pe scena celor mai mari festivaluri din Europa.

Liviu Pop (tobe) este un muzician român-american, cu un program încărcat de performance-uri soul, blues, funk, jazz, electronic, world music și experimantal. Pe lângă propria trupă, acesta colaborează cu o mulțime de artiști în proiecte de blues și soul. Liviu este cunoscut publicului din România din proiectele Blues Core (cu Hanno Hoefer & Raul Kusak) și Urban Unit (duo cu Raul Kusak).
Muzicianul este apreciat pentru intensitatea muzicii sale, creativitate, groove-ul înnebunitor, dar, mai ales, pentru muzicalitate și versatilitate.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?