VALENTINE'S DAY PARTY

Imagini

Informații

Data: 14 Februarie 2024, 20:00 Miercuri

Descriere

La Love Bar iubirea este cea care ne unește iar în februarie vă invităm să ne deschidem inimile si să sărbătorim împreună Valentine's Day.
Această seară specială va conține :
-> Un concert special susținut de către ADRIAN EVI
->Afterparty cu DJ ROBERTO

Open doors : ora 19.00 ;
Pret bilet : 30 lei
Rezervari : 0 721 243 034

ADRIAN EVI revine la Love bar să susțină un show special de Valentine's Day. Vino să asculți piese de pe albumul său de debut, "CHATARSIS", dar și cele mai recente single-uri lansate.

Despre Adrian:
Artist independent în vârstă de 22 de ani, originar din orașul Sibiu, România. Pornind în călătoria muzicală în martie 2022, proiectul muzical solo al lui Adrian a înflorit de atunci într-o călătorie captivantă care rezonează profund cu un public divers.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?