"Cerere în căsătorie" (comedie) – Deschiderea festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP

Imagini

Informații

Data: 24 Septembrie 2022, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Ce bucurie! Să deschidem festivalul cu o super-comedie!


Chiar în anul în care proiectul Cultură-n Șură a fost premiat la Galele UNITER, deschidem a XII-a ediție a festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP cu un spectacol emblematic al acestui proiect: o coproducție Teatrul de Artă București – CULTURĂ-N ȘURĂ.
Spectacolul a fost aplaudat de mii de oameni, în ultimii ani de zile, în spații neconvenționale. Iată că noi îl îmbrăcăm în haine de gală și îl prezentăm la Sala Thalia: sâmbătă, în 24 august, la ora 19:00.

Cerere în căsătorie (comedie), în deschiderea festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP
de A.P Cehov
Cu: Florentina Năstase, George Constantinescu, Valentin Terente
Regia: Victor Olăhuţ
Premiul pentru cel mai bun spectacol și
Premiul pentru cel mai bun actor (George Constantinescu), la Comic 7 B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2016


Reprezentație în deschiderea festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP


“Un lucru e cert: îți trebuie ceva curaj să faci o cerere în căsătorie. Ei bine, pețitorul nostru nu-l are. Ar vrea să se însoare, fata îi place, la o adică și cu socrul s-ar putea înțelege, dar nici legat de glie nu s-ar vrea. Și unde e o problemă, se știe, apar mai multe. Nu există moment mai prielnic ca acela de dinaintea unei cereri în căsătorie, pentru a dezgropa toate certurile, bârfele, neînțelegerile între două familii. Dar, cum dragostea invinge totul, sau, mai bine zis, cum oamenii se ceartă ca să aibă de ce să se împace, așa și tinerii noștri, până la urmă iau o pauză de la scandal.” – Victor Olăhuț.

Ediția a XII-a a festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP este o acțiune cofinanțată deAFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?