"Doi moldoveni în Ardeal" 25 de ore de teatru non-stop

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Septembrie 2021, 20:00 Sâmbătă
Locul:Sibiu, Sala Transilvania, Sibiu

Descriere

Bilete si abonamente: https://bit.ly/3llFMAA
„Doi moldoveni în Ardeal”, BIS Teatru
Un show comunitar marca BIS Teatru cu Dumitru Stegărescu & Cristian Lupașcu.
Texte scrise de Dumitru Stegărescu & Cristian Lupașcu.
Muzică live însuflețită de Cristian Lupașcu.
Texte aranjate, ciopârțite, re-aranjate, încă-o-dată-ciopârțite, îmbinate, șlefuite, polifonate și topite de Bogdan Sărătean.
DOI MOLDOVENI ÎN ARDEAL îmbină umorul și sarcasmul, cu nostalgia și cu melancolia de peste Prut. Care Prut? Care granițe?
DOI MOLDOVENI ÎN ARDEAL combină confesiunea cu iz autobiografic, cu umorul brut, plonjând lingvistic în miezul și în diferențele unei limbi grăite, care ne ține închegați, zice-se, de ceva sute de ani.
DOI MOLDOVENI ÎN ARDEAL este un show cu umor, cu multă muzică live, cu săgeți ascuțite și îndulcite îndreptate către specia aceea de băștinași pricepuți într-ale pământului plat și într-ale purității raselor.
“În nuvela NASUL, Gogol scrie că un bărbier trezindu-se dis de dimineață și simțind miros de pâine caldă, o roagă pe nevastă-sa să-i de-a să mănânce pâine caldă cu ceapă. Și cu salam de Sibiu, probabil. Când a tăiat pâinea în două a găsit un nas, un nas pe care chiar îl cunoștea foarte bine. Era un ditai nasu de sibian, care în anumite ocazii străpunge stratosfera! Vă zic!”
Durata aproximativă: 1h 10 min.
Acces pe bază de bilet sau abonament
BILETE: 30 lei - bilet întreg, 20 lei - bilet redus, 150 lei - abonament prolog, festival, epilog, 120 lei - abonament festival
Ediția a XI-a a Festivalului „25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP” este o acțiune cofinanțată de: AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Partener de tradiție: Marquardt Sponsor: Garanti BBVA
Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Hotel Golden Tulip, Biblioteca Județeană Astra
Parteneri media: Rock FM, Zile și Nopți, Capital Cultural, Profil Cultural, Turnul Sfatului, Sibiu100%, Tribuna, Ora de Sibiu, Știri de Sibiu, Sibiul în Imagini.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?