Plantăm un măr - spectacol lectură

Imagini

Informații

Data: 7 Iunie 2022, 18:00 Marți

Descriere

marți, 7 iunie, ora 18:00
spectacol-lectură recomandat copiilor cu vârsta peste 10 ani
Sala Parter
PLANTĂM UN MĂR*
spectacol-lectură în baza textelor: Dicționar de emoții pe timp de război de Elena Astasieva, Plantăm un măr de Irina Hareț și Copiii noștri de Natalia Blok; Texte comisionate de Centrul Philip Arnoult pentru Dezvoltarea Teatrului Internațional (SUA). TRADUCEREA: Raluca Rădulescu; CU: Paul Bondane, Eliza Păuna, Eleonora Coșuleț.

În timpurile tulburi, oamenii de teatru încearcă să adune laolaltă resturi de raze de soare. E o formă de supraviețuire să transformăm în limbaj artistic durerile lumii ca să le putem privi cu luciditate și speranță că nu este totul pierdut. Și probabil nu va fi totul pierdut dacă vom ști să ne destăinuim copiilor și îi vom învăța să nu repete greșelile noastre.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu se alătură Campaniei umanitare Artiști români pentru artiști ucraineni, proiect de strângere de fonduri care se va desfășura în perioada 16 mai – 15 iunie, prin organizarea unui spectacol-lectură pe baza a 3 texte scrise de autori ucraineni, după declanșarea războiului din Ucraina.
Campania este inițiată de Uniunea Teatrală din România, în parteneriat cu Worldwide Reading Project și CITD (The Center for International Theatre Development) din Baltimore .

*bilete exclusiv online pe www.mystage.ro
durata: 60 min.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?