Spectacolul "Anotimpuri"

Imagini

Informații

Data: 26 Noiembrie 2022, 17:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 26 Noiembrie 2022, 12:00 Sâmbătă

Descriere

„Anotimpuri”, premieră absolută BIS Teatru, cu performeri profesioniști și amatori, de la 3 la 88 ani, în distribuție.

Sâmbătă, 26 noiembrie 2022, de la ora 12:00 și de la ora 17:00, BIS Teatru prezintă la Teatrul Gong Sibiu, în premieră absolută, spectacolul „Anotimpuri”, ce reunește în distribuție performeri atât profesioniști, cât și amatori, cu vârste cuprinse între 3 și 88 de ani. Cele două reprezentații unice ale spectacolului „Anotimpuri”, sunt parte a proiectului cultural cu același nume, cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Judetean Sibiu.
Biletele pentru cele două reprezentații unice ale spectacolului „Anotimpuri” costă 20 de lei (biletul întreg), respectiv 10 lei (biletul redus) și au fost puse în vânzare prin rețeaua iabilet.ro.

„Anotimpuri”, sau ce gânduri își scriu unii altora, timp de un an, copiii și bunicii instituționalizați. Într-un context social în care suntem conectați unii cu alții, de cele mai multe ori non-stop, prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare online, dar suntem totodată, în ciuda acestui fapt, de cele mai multe ori singuri, BIS Teatru și-a propus să redescopere emoția comunicării prin scrisori, aproape de neconceput astăzi, într-un exercițiu în care au fost implicați tineri și seniori instituționalizați, exercițiu parte a proiectului cultural multianual „Scrisori pentru bunicii noștri”. În acest context, timp de un an de zile, din toamna anului 2021 și până în toamna anului 2022, douăzeci de adolescenți aflați în situații defavorizate, de la SOS Satul Copiilor Cisnădie și de la Centrul de Zi ACCES Dumbrăveni, au corespondat prin scrisori cu douăzeci de seniori instituționalizați la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu (Str. George Coșbuc) și de la Unitatea de Asistență Medico-Socială Săliște. Întreaga activitate a fost coordonată pe parcursul întregului an de către actorii BIS Teatru Andrada Grosu și Claudiu Fălămaș, alături de psihoterapetul Bianca Babeș și sub supravegherea personalului celor patru unități implicate în acțiune.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?