Spectacolul "Beat Bukowski"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Aprilie 2019, 21:00 Luni
Preț: 20 lei
Telefon Informații: 0723 287 486

Descriere

MUSIC BEATS WORDS. WORDS BEAT MUSIC.

Perfomance-ul cu care Charlie Fălămaș a călătorit, a cunoscut, a privit şi a fost privit, a auzit şi a fost auzit, a întâlnit şi s-a întâlnit cu oamenii de prin toate părţile lumii. Străzile, cafenelele, barurile sau apartamentele, sălile studio, librăriile sau satele părăsite sunt doar câteva dintre locurile Europei unde s-a jucat performance-ul BEAT BUKOWSKI. Iar lunea viitoare o să poposească în Atrium.

“Vino să doborâm barierele şi zidurile dintre noi. Să lăsăm Dragostea să ne cuprindă, cât mai poate să ne cuprindă. Să nu ne pierdem în această lume nebună. Să nu rămînem prinşi în mijlocul vârtejului de oameni, mașini, câini, femei, bani, sex, alcool, spitale, îngeri, iad, prostituate, baruri, orașe, străzi, poluare, rai, războaie, droguri, morminte, cerșetori, moarte, viață, case de nebuni.Să lăsăm Muzica, Ritmul şi Cuvintele să circule prin noi.”(Claudiu Fălămaș)

BEAT BUKOWSKI este un performance în limba engleză. Scenariul are la bază poeme din volumul "Love is a dog from hell" al lui Charles Bukowski.

Performer: Claudiu Fălămaș
Un eveniment marca BIS.
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.
www.bisteatru.ro

IMPORTANT - Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 20.40. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?