Spectacolul "Copii rai"

Imagini

Informații

Data: 1 August 2019, 20:00 Joi

Descriere

Iarna nu-i ca vara, zice-se. Da, iarna suntem nevoiți să ne ascundem prin săli de spectacole sau cafenele, dar vara... ah, vara... vara scoatem spectacolele de teatru la plimbare!

Pe data de 1 august, cu spectacolul invitat „Copii răi”, dăm oficial startul proiectul Cool-tura prin cartiere!

„Copii răi” este un spectacol despre sistemul de educaţie din România, despre formele de violenţă care transformă o pedeapsă aparent banală într-o ameninţare colectivă, despre relațiile de putere copii-profesori-părinți, despre influența grupului în raportarea individuală la propriile acțiuni și reacții, despre tensiuni extreme și pericolul abandonului școlar.

„Copii răi” este un spectacol de teatru împotriva violenței în școli și pleacă de la un caz real, documentat de echipa spectacolului.

„Copii răi” este un text-confruntare cu sistemele care ne cresc mari, care ne-nvaţă ce-ar trebui să ne reprezinte şi ce-ar trebui să fim, care ne transformă în lideri înainte să ne lase să fim copii.

Spectacolul a avut premiera pe data de 4 mai 2011 și este o producție Asociația ADO împreună cu Teatrul Luni de la Green Hours și Centrul de teatru educațional Replika

Text: Mihaela Michailov
Cu: Katia Pascariu
Regia: Alexandru Mihăescu
Muzică: Eduard Jak Neumann
Mişcare scenică: Farid Fairuz

Intrarea este liberă, iar donațiile sunt recomandate 
Vârstă minimă recomandată: 9 ani.

„Cool-tura prin cartiere” este o acțiune organizată de BIS Teatru și cofinanțată de AFCN, Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?