Spectacolul "Degețica"

Imagini

Informații

Data: 17 Februarie 2024, 18:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 19 Februarie 2023, 11:00 Duminică
  • 18 Februarie 2023, 18:00 Sâmbătă
  • 18 Februarie 2023, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Degețica

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani
Sala Parter


DEGEȚICA
după H. C. Andersen;
Adaptarea scenică și regia: OANA LEAHU; Scenografia: GAVRIL SIRITEANU; Coregrafia: ANDREEA BELU-RĂDUCĂ; Muzica originală: ZENO APOSTOLACHE-KISS; În distribuție: LUCIA BARBU, PAUL BONDANE, ELEONORA COȘULEȚ, DANIELA DRAGOMIR, GABRIELA MITREA, GABRIEL MUNCUȘ, RALUCA PAVEL, RALUCA RĂDUCA, CLAUDIA STÜHLER;
Ateliere: CLAUDIA BENCHEA, MARIA MIHĂILESCU, FLORIAN MUREȘAN, DIANA RIBANA, ALEXANDRA STOICA.


durata: 60 min.
preț bilet flexibil: 12 lei


Se mai poate trăi ca în basme, în zilele noastre? Pornind de la povestea clasică scrisă de H.C. Andersen, regizoarea Oana Leahu a creat un spectacol care îmbină cotidianul cu feeria lumii de basm. Degețica, cea mai mică fată din lume, născută dintr-un bulb de floare pentru a împlini dorința mamei ei de a avea un copil, pornește într-o aventură în lumea necuvântătoarelor. Spectacolul punctează nevoia de a-ți câștiga libertatea în drumul spre maturizare, păstrând, în același timp, din inocența copilăriei.


Viziunea regizorală este completată de scenografia inedită a lui Gavril Siriteanu, cu mișcarea scenică gândită de coregrafa Andreea Belu-Răducă, pe muzica originală a lui Zeno Apostolache-Kiss.


Data premierei: 20 decembrie 2022

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?