Spectacolul "Fabrici și Uzine"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Octombrie 2019, 18:00 Luni
Preț: Intrare liberă

Descriere

Fabrici și Uzine

Regia: Adina Lazăr; Dramaturgia: Alexandra Felseghi; Scenografia: Silviu Medeșan; Grafica: Paul Muresan; Cu: Ioana Chitu, Emanuel Cifor, Lucian Teodor Rus, Simina Seliștean; Coregrafia: Raluca Lupan; Documentarea: Bianca Felseghi, Valer Simion Cosma; Fotografii: Bogdan Botaș; Manager Proiect: Andrei Herța.

În locul unei foste fabrici se construişte un mall. Este un fapt des întâlnit în România recentă. Acest proces s-a transformat la Zalău într-un spectacol de teatru. „Fabrici şi uzine” prezintă povestea întreprinderii din Armătura Zalău, iar povestea este spusă de patru din cei peste 15.000 de oameni care au lucrat acolo din 1969 până în prezent.


-teatru documentar post-industrial-

„Fabrici și uzine” este un proiect de teatru documentar ce urmărește realizarea unui spectacol și a unui turneu în 8 orașe din România. Proiectul își propune să investigheze modul în care transformările socio¬ economice din perioada post-comunistă au influențat și determinat viețile locuitorilor din mici orașe industriale precum Zalăul. Spectacolul se concentrează în jurul istoriilor personale a patru omeni care au lucrat în Interprinderea de Armături Industriale din Fontă și Oțel (Armătura Zalău), atât în perioada de dinainte de Revoluție cât și după aceea, în anii dezindustrializării. În poveștile lor am urmărit să aflăm despre visele, așteptările și dezamăgirile pe care le-au avut, cât și despre eforturile lor de adaptare din perioada de tranziție.

* Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?