Spectacolul "Frankenstein: Creatura lui Mary"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Octombrie 2019, 18:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 25 Octombrie 2019, 18:00 Vineri
  • 13 Iunie 2019, 18:00 Joi
  • 12 Iunie 2019, 18:00 Miercuri

Descriere

SCENARIUL ȘI REGIA: Diego Aramburo
Traducerea în limba română: Silvia Dumitrache
SCENOGRAFIA: Oana Micu; MUZICA: Bobo Burlăcianu
ÎN DISTRIBUȚIE: Barbara Crișan, Raluca Pavel, Alexandra Șerban, Anton Balint, Claudiu Urse

durată: 60 min
preț bilet: 9 lei (tarif unic)
Categoria de vârstă: 12+

Și dacă monstrul lui Frankenstein e mai mult decât o creatură urâtă? Și dacă urât nu înseamnă urât, ci doar diferit? Mary e o fată ca oricare alta. Mary scrie și din scrisul ei se naște ceva. Ceva fără nume, ceva care nu arată așa cum îți imaginezi, ceva prins între realitate și ficțiune. Într-o noapte furtunoasă, când cerul se lumina intermitent și tunetele s-au auzit mai întâi din depărtare și apoi tot mai de aproape, creatura lui Mary prinde viață. Ce se va întâmpla când creatura părăsește spațiul delimitat care îi este dat? Ce se întâmplă când nu va mai aparține de creatorul ei și va fi liberă? Ce se va întâmpla cu Mary, se va opri? Va crea mai departe? Pe ritmuri alunecoase și jucăușe, cu o scenografie prin care ciberneticul pătrunde în lumea noastră, Frankenstein: Creatura lui Mary ridică probleme în care ne regăsim cu toții și aduce în discuție subiecte care ar trebui abordate mai des, făcându-ne să îmbrățișăm diferitul și să punem egal între oameni în societate, femei sau bărbați, urâți sau frumoși, puternici sau slabi.

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00) și online, din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online NU se percepe comision.

Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.
După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este posibil.
Vă aşteptăm cu drag!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?