Spectacolul "Frumoasa și Bestia"

Imagini

Informații

Data: 21 Noiembrie 2023, 18:30 Marți
Evenimentele trecute
  • 20 Noiembrie 2023, 18:30 Luni

Descriere

Musicalul “FRUMOASA ȘI BESTIA” vine în premieră, dupa zecile de reprezentații avute pe marile scene Broadway, West End, Grand Via, la Teatrul Radu Stanca din Sibiu, pe 20 Noiembrie 2023 de la ora 18:30.
Theater du Soleil Entertainment vă răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-un MUSICAL LIVE, în care personajele prind viaţă, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm.
După reprezentațiile de succes de până acum avute pe marile scene, spectacolul vine in premieră la Sibiu, cu o adevărată surpriza.
Este un show grandios o adaptare de Zully Mustafa și Sergiu Roban, un MUSICAL LIVE ÎN LIMBA ROMÂNĂ, momente de dance unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Belle, Bestia, Gaston , Lefou , Ceainic, Pămătuf.... și multe altele.
De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul) - Tatal, Jean Lemne – Narator/ Librar, Iulia Miulescu - Belle, Sergiu Roban -Bestia, Horia Radu – Ceasornic/ Doctor, Dragoș Darius Sorin -Lefou, Constantin Țintă -Gaston, Maria Marin -Lumier, Andreea Plopeanu/ Carmen Lovin - Ceainic, Mara Țibuleac – Pamatuf
Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real.

Scenariul: Zully Mustafa și Sergiu Roban
Regia: Elena Nicolau
Asistent Regie : Sergiu Roban
Coordonator Muzical și Artistic: Sergiu Roban
Traducere si Adaptare Versuri: Iulia Miulescu si Horia Radu
Coregrafia: Alina Cimpoieru
Mișcare Scenică: Levin Szasz
Scenografia: Elena Nicolau
Costume: Geanina Punkoști
Lighting Desing: Nicolau Ion
Sound Design: Nicolau Ion
Graphic Design: Studio Graphic Bear

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si Statiile de Plata SelfPay din toata tara

 

luni, 20 noiembrie, ora 18:30

Bilete

 

marți, 21 noiembrie, ora 18:30

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?