Spectacolul "Muzicanții din Bremen"

Imagini

Informații

Data: 15 Iulie 2021, 19:00 Joi

Descriere

Deschiderea Stagiunii de vară BIS Teatru

Deschidem cu spectacolul MUZICANȚII DIN BREMEN, un show muzical pentru toate vârstele: pentru părinți, pentru bunici, pentru mămici, pentru tătici, pentru vecini, pentru toată urbea.
Un spectacol proaspăt, cu voioșie și cu muzică live compusă de Charlie Fălămaș (aka Paco Ziyou).
Un spectacol care i-a bucurat și i-a emoționat pe rezidenții din căminele pentru persoane vârstnice de pe raza județului Sibiu, în cadrul proiectului “Povești pentru bunicii noștri”.
Stagiunea de vară la Grădina BIS (sezon 2021) va consta în: spectacole, concerte, ateliere, lansări de carte, vizionări de filme, și alte cele, vrute și nevrute. Se va desfășura în intervalul 15 iulie – 15 octombrie, fiind împărțită în două capitole: Capitolul I, Vara (15 iulie – 1 septembrie) & Capitolul II, Toamna (1 septembrie – 15 octombrie).
Biletele pentru reprezentații vor fi puse în vânzare în curând, online. E bine de știut că în clipa în care achiziționați un bilet susțineți compania independentă BIS Teatru și Grădina BIS.
Este, de altfel, al cincilea an la rând când STAGIUNEA DE VARĂ LA GRĂDINA BIS se susține exclusiv din vânzarea de bilete și din donații.
Cu mare nerăbdare și emoție așteptăm reîntâlnirea cu voi, publicul nostru drag.
Nu întâmplător începem cu MUZICANȚII DIN BREMEN, un spectacol despre toleranță și comuniune, dar mai ales despre puterea de a fi ÎMPREUNĂ și despre prietenie.
Povestea celor patru muzicanți care nu vor ajunge niciodată la Bremen ne învață cât de importantă este călătoria alături de cei care te inspiră. Mai importantă chiar decât destinația. “Dacă nu știi încotro mergi, întotdeauna vei ajunge acolo. Dar e nevoie să credem. Uite, eu cred”, nechează măgarul simpatic din povestea care a atins copilăria multora dintre noi.
“Muzicanții din Bremen”
un scenariu original după povestea Fraților Grimm.
Performeri: Paul Bondane, Dumitru Stegărescu, Claudiu Fălămaș, Laura Luca/ Andrada Novac.
Măști: Ioana Aida
Muzica originală: Charlie Fălămaș
Scenariul și așezarea în scenă: Bogdan Sărătean
Sound design: Trio ALEX (Radu, Pashca, Ciubăr)
Artwork (afiș): Sabina Colceriu
Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?