Spectacolul "Născut în 2000"

Imagini

Informații

Data: 26 August 2021, 20:30 Joi
Preț: Intrare liberă
Evenimentele trecute
  • 31 Iulie 2021, 20:00 Sâmbătă

Descriere

"Născut în 2000" la Grădina BIS

INTRAREA LIBERĂ

Eveniment în cadrul proiectului Vaccinart - Interact Arts
Cei născuți în ’90 au ajuns la vârsta oamenilor mari. La vârsta deciziilor importante. A procrea sau a nu procrea? Iată întrebarea. A aduce pe lume un copil în anii 2000? A te lăsa pradă instinctului matern care îți cere să fii mamă?
Trei actrițe, născute în 1990, în România cea proaspăt ieșită din comunism. Ajunse iată la vârsta deciziei de a aduce pe lume un prunc. Răspunsul e DA! De trei ori da! Ați trecut în etapa următoare. Au rezultat trei prunci născuți în 2017, 2018, 2019. A patra actriță, emigrantă în România anilor 2000, în România cea europeană dă naștere unui prunc în anul 2019. Departe de casa ei, de țara ei, de continentul ei. Așadar 4 actrițe, trei sunt mame, iar a patra vrea să devină mamă. Poveștile lor, îndoielile lor, speranțele lor, dezamăgirile lor, spaimele lor, visele lor. Și pruncii lor care fac primii pași, rostesc primele cuvinte. Pruncii născuți în 2000, în mileniul acesta straniu și imprevizibil.
“NĂSCUT ÎN 2000” este o producție BIS Teatru, a cărei protagoniste sunt actrițele Aneea Opriș, Alexandra Roatiș și Andrada Grosu, toate născute în anul 1990. Pe parcursul procesului de creație li s-a alăturat Shama Leah, născută în Kampala, Uganda. Textul spectacolului a fost generat într-un proces de colaborare între regizor și actrițe pe baza experiențelor personale ale acestora în ceea ce privește maternitatea.
Spectacolul împletește elementul biografic cu cel social.
NĂSCUT ÎN 2000 este parte din Trilogia BIS Teatru, “Născut în România”.
Prima parte a trilogiei, NĂSCUT ÎN ’90 a avut premiera în 1 decembrie 2014.
„Născut în 2000”
Scenariul și regia: Bogdan Sărătean
Cu: Andrada Grosu, Shama Leah, Aneea Opriș, Alexandra Roatiș
Scenografia: Alexandra Budianu
Univers sonor: Alexandru Radu
Sound design: Alexandru Pașca
Light design: Dumitru Stegărescu
Asistente de proiect: Oana Șchiau, Flavia Ranf
Producător: BIS Teatru
Durata aproximativă: 1h 10 min
Intrarea este liberă exclusiv pe bază de rezervare prin sms (0744586338) sau email (rezervari.bisteatru@gmail.com) // Încurajăm donațiile
Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?