Spectacolul "Orașul meu"

Imagini

Informații

Data: 11 August 2021, 20:00 Miercuri
Preț: Intrare liberă

Descriere

Spectacolul "Orașul meu" la Grădina BIS 

INTRAREA LIBERĂ

O retrospectivă, spectacol atelier
Eveniment în cadrul proiectului Teatrul din Cartier
Ce bucurie, va fi iar comedie!
Fără comedie, viața e pustie!
Patru actori tineri care au copilărit în cartiere diferite ale orașului. Amintirile lor. Subiective. Intime. Personale. Universale. Muzică live, compusă și interpretată chiar de protagoniști. Bună dispoziție. Haz. Uneori de necaz. Comedie.
ORÁȘ, orașe, s. n. 1. Formă complexă de așezare umană, având multiple dotări edilitare, de obicei cu funcție administrativă, industrială, comercială, politică și culturală; urbe. ◊ Loc. adj. De oraș = care provine din oraș, care are caracteristicile, aspectul, obiceiurile etc. de la oraș. ◊ Haine de oraș = a) haine mai bune decât cele de lucru; b) haine croite după moda de la oraș. 2. P. restr. Partea centrală a unui oraș (1); centru. 3. Populația, locuitorii unui oraș (1).
„Orașul meu”
După o idee de: Flaviu Suhastru
Așezarea în scenă: Bogdan Sărătean
Un spectacol de, cu și despre: Mihai Alexandru, Claudiu Fălămaș, Andrada Grosu, Alexandra Roatiș/ Laura Luca.
Durata aproximativă: 1h
Intrarea este liberă exclusiv pe bază de rezervare prin sms (0744586338) sau email (rezervari.bisteatru@gmail.com) // Încurajăm donațiile
Participarea la evenimente este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 44 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?